БЪРЗА РЕАКЦИЯ ПРИ ВЪЗНИКНАЛ ПРОБЛЕМ! 

ОБАДЕТЕ СЕ:  0898 431 137 и 0878 759 825

 

Търси

Как да отпушим канал на тоалетна

  • 10/11/2020 12:58
  • |
  • 0 коментара
Няколко съвета за отпушване канал на тоалетна в домашни условия
1

КАК САМИ ДА СЕ СПРАВИМ СЪС ЗАПУШЕНИЯ КАНАЛ НА ТОАЛЕТНАТА

Няма човек, на който да не се е случвало да запуши тоалетната чиния. И после започват главоболията.

 Един от кошмарите във всеки дом , офис, заведение, хотел и др. е запушването на тоалетната. Това може да се окаже много сериозен проблем, точно затова трябва да сме подготвени за такова неприятно изпитание и веднага при появата му да го решим бързо и категорично.

 Добрите новини са, че отпушването ѝ е сравнително лесно начинание – просто трябва да научите как.

 На първо място, не трябва да изпадаме в паника!

 Съществуват няколко начина за отпушване, а повечето от материалите, които ще са ви нужни, може да намерите в дома си.

Важно е да запомните, че повечето задръствания се получават в следствие на незначителен проблем, но ако задръстването продължава повече време, тогава може да говорим за нещо по-сериозно и ще трябва да се обърнете към услугите на специалист.

4 БЪРЗИ СЪВЕТА как да отпушите тоалетна в домашни условия

       1. Вакуум помпа

Това е най-простият инструмент за отпушване на канали, но откровено казано е и най-ефективен. Важно е да има достатъчно вода, за да може помпата да получи необходимата тяга и да раздвижи задръстването.

   2.Разтвор с оцет и сода за хляб

За разтвора добавете 2 чаши оцет и половин чаша сода за хляб. След това го изсипете в тоалетната чиния и оставете да поседи така поне 1-2. Пуснете водата и вижте дали тя ще премине свободно.

  1. Гореща вода и течен сапун

Това е един от най-бързите и лесни методи, тъй като всеки има вода и течен сапун у дома. Смесете в една купа вряла вода и течен сапун, оставете сместа да постои 15-20 минути, след което я изсипете в тоалетната чиния.

  4. Химически препарати

Ако нищо друго не се получава, тогава може да се опрете на метода с химически препарат за отпушване. Доста хора избират метода за отпушване с химически препарати. Този вариант е един от най-ефективните. Химическата смес гарантира бързо и лесно отпушване.

В по-лошия случай е възможно запушването да е на по-голяма дълбочина. Ако това е така, най-вероятно няма да се справите без помощта на опитен специалист водопроводчик.

Разбира се, специалистите ни съветват да внимаваме какво изхвърляме, преди да се е стигнало до сериозния проблем, а именно запушена тоалетна.В противен случай трябва да се насочите към утвърдена и доказала се ВиК фирма, извършваща услуги свързани с запушена тоалетна.

 
© 2016 - 2020 Всички права запазени