БЪРЗА РЕАКЦИЯ ПРИ ВЪЗНИКНАЛ ПРОБЛЕМ! 

 ОБАДЕТЕ СЕ:  0898 431 137 и 0878 759 825

 

Търси

Отпушване на канали с вода под налягане

отпушване оборудване

Фирмата разполага с микробус оборудван с помпа за високо налягане. Тя е с параметри 105 литра в минута и 160 бара-налягане и дава възможност за без проблемно отпушване на канали , тръбопроводи, шахти и други канализационни съоръжения. Бусът разполага със 120 метра работен маркуч за достигане  дълги растояния в сградни канализации.

Периодично почистване и отпушване на канали е необходима процедура за поддръжката на жилищни, обществени и промишлени сгради и съоръжения.

С помощта на модерно оборудване може да се направи отпушване с различна сложност – от елементарни запушвания до сложни блокажи при аварийни и спешни повиквания.

Отпушване и почистване на канали се провежда в случай на задръствания и попаднали препятствия в канала

Предлагаме абонамент и отстъпки за редовни клиенти, а също така и цени по предварително договаряне. Предлагаме също и услугата профилактика и почистване на канализации и канали.

Предимства при отпушване с вода под високо налягане


1. По-чиста работа – не се налага да правите нищо след свършване на работата от нашите водопроводчици.
2. Без никакви щети – всички тръби ще останат непокътнати след отпушването с вода под налягане
3. По-сигурно – отпушването под налягане изтласква всички натрупани замърсявания надолу в канала без никакви остатъци за разлика от останалите методи, където винаги е възможно да останат част от наслагванията.

© 2016 - 2020 Всички права запазени