БЪРЗА РЕАКЦИЯ ПРИ ВЪЗНИКНАЛ ПРОБЛЕМ!

ОБАДЕТЕ СЕ:  0898 431 137 и 0878 759 825

Отпушване на мивки и сифони

При един такъв Ваш проблем, нашите водопроводчици ще отпушат Вашата мивка експресно, без излишна мръсотия и на отлична цена;

Ние отпушваме и почистваме мивки от всякакъв вид и размер безопасно и без къртене: професионално отпушване и почистване на сифони на пода;

Бърза реакция при възникнал проблем;

Гарантирано изпълнение в срок!

Контакти
мивка

Запушените мивкиобикновено са резултат на проблеми със сифона или отходната тръба;

Мивките и сифоните трябва да се отпушват своевременно за да не създадат в бъдеще по-мащабни ВиК проблеми;

сифони

Всеки знае че запушването на мивка в кухнята или банята е доста неприятно. Това може да възпрепятства вашата домакинска работа.

Често се оказва че проблема е доста по-сложен отколкото си мислим. Причината за запушена мивка може да е както в сифона, така и в отходната тръба. Ако мивката на кухнята или банята ви се запуши можете да отвъртите сифона на мивката, за да го почистите. Отпушването на мивката можете да извършите и с помощта на препарати, но да не са твърде силни за да не увредят пластмасовите сифони и гумените уплътнения.

Случва се в мивката да попаднат остатъци от храна, косми или други твърди частици, които се наслояват дълбоко в каналите и могат в даден момент да доведат до течове в различни канални области, които да създадат сериозни проблеми и щети. При необходимост се прилага машинно отпушване, което е силно ефективно и дългосрочно. Ако искате проблемът Ви да бъде решен експресно , качествено, чисто и на разумни цени, не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони и нашите екипи от професионалисти ще се отзоват възможно най-бързо на посочения от Вас адрес.

 
© 2016 - 2021 Всички права запазени