БЪРЗА РЕАКЦИЯ ПРИ ВЪЗНИКНАЛ ПРОБЛЕМ! 

ОБАДЕТЕ СЕ:  0898 431 137 и 0878 759 825

 

Търси

За нас

Канал Експерт София, е специализирана ВиК фирма с богат опит в извършването на всякакви видове водопроводни и канализационни услуги, които имат за цел да улеснят вашето ежедневие.
Предлагаме бърза реакция, професионално отношение, експертна оценка на ситуацията и най-важното: ЕФИКАСНО отпушване на канали, мивки, вани, сифони, тръби и др.
Работим по домове, офиси, обществени заведения, промишлени помещения, хотели и др.
Фирмата предлага и пакетно обслужване на корпоративни клиенти, което включва абонаментна поддръжка и преференциални цени при аварийна помощ.
Не се колебайте да ни потърсите в случай че, възникне какъвто и да било проблем свързан с канализацията на дома или офиса ви:

- Канализацията на жилищния ви блок е запушена

- Тоалетната ви връща вода

 - В банята или на балкона се събира вода, понеже канала не пропуска водата добре

- Имате проблеми с ваната в дома ви

- Не можете да се справите с отпушването на мивката в кухнята

видеодиагностика на канали
отпушване мивки

ВиК услугите, които Канал Експерт София предлага на своите клиенти са услуги с високо качество.  Специалистите ни са доказани професионалисти в своята област, а оборудването ни е съобразено с всички съвременни изисквания на българското и европейско законодателства. Наши клиенти са както домакинства, така и търговски и производствени представителства, обществени институции. Работим винаги коректно и държим на ясни отношения с нашите клиенти и партньори. Затова и се стремим да предоставяме най-добрите ВиК услуги и да поддържаме достигнатото от нас високо ниво на обслужване, защото знаем, че най-добрият клиент е доволният клиент. Всички служители на Канал Експерт София притежават безспорни качества и умения, на които дължат мястото си в нашия екип.

Ние разполагаме с високо ефективна и качествена техника за отпушване на канали работеща с високо налягане а фирма Rothenberger.

ROTHENBERGER R 600 е каналопочистваща машина здрава, мощна и компактна.

Машината е комплектована с каналопочистващи спирали, който се справят с всяко запушване. Каналопочистващи спирали – работен ход- 22 метра.

ROTHENBERGER R 600 отпушва всякакъв вид тръби PVC, каменин, чугунени, железни.

При запушени канали, ние ви предлагаме машинно отпушване на канали, тъй като то има редица предимства:
· не е нужно да се разбиват стени и подове, за да се достигне до запушения канал, а това спестява време, труд, средства и много неприятности;
· машинното отпушване на канали е по-бързо - наличната техника, с която работим, спестява времето, което е небходимо за отпушване на канали, когато се кърти и се прави ръчно;
· може да се работи на голямо разстояние, когато има дълбоки запушвания;
Запушените канали създават неприятни проблеми, които не търпят отлагане

Ако и Вие имате такъв проблем не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони. Още в рамките на същия ден, проблемът Ви ще бъде решен.

машинно отпушване
© 2016 - 2020 Всички права запазени